dječji fitnes centar smart gym

o nama

Smart gym je prvi i jedini dječiji fitnes centar u Crnoj Gori, osnovan 2013. godine, namijenjen prirodnom i zdravom psiho-fizičkom razvoju djece od najranijeg uzrasta.

smart gym

 

Naše prostorije se nalaze u Capital Plazi, na -1 spratu, ulica Šeika Zaida, Podgorica. Na preko 500 kvadratnih metara , 3 sale, 2 svlačionice, 2 toaleta, unutrašnjom i spoljašnom igraonicom, predstavljamo pravi ambijent za realizovanje naših sadržaja i bezbrižno dječije odrastanje.

Naši programi su raznovrsni i prilagođeni uzrastu djece, osmišljeni tako da djeca kroz igru i zabavu, uz stručne i iskusne profesore, instruktore, trenere, učiteljice i vaspitače, savladavaju najrazličitije sportske poligone, njeguju svoju kreativnost i uče kroz edukativne radionice, razvijajući ne samo svoju motoriku već i mentalne i društvene vještine.

U kreativnom dnevnom boravku djeca provode kvalitetno vrijeme, uz stručan nadzor vaspitača, koji kroz kreativne radionice, edukativnu nastavu, usmjerene i osmišljene aktivnosti, podstiču dječiju maštu i čine boravak u našem centru nezaboravnim iskustvom.

U moderno opremljenom prostoru, uz profesionalnu opremu i stručno osoblje sigurni smo da će Smart gym centar biti pravi izbor za kvalitetan razvoj vaše porodice.

Smart gym centar nudi i roditeljima mogućnost da pronađu nešto za sebe i da kvalitetno provedu vrijeme dok čekaju svoje mališane. Program ‘Fit i zdrava mama’ je posvećen trudnicama koji će budućim mamama olakšati ovaj period života i pripremiti ih za dolazak njihove bebe. Kroz školu roditeljstva svi će dobiti pregršt korisnih savjeta stručnjaka, imati priliku da razmjene svoja iskustva sa drugim roditeljima i nauče kako da unaprijede svoj porodični život.