dječji fitnes centar smart gym

usluge

Sam koncept Smart gyma je da na jednom mjestu, uz pomoć stručnog i iskusnog osoblja, djeca savladaju osnove različitih sportova i pravilno razvijaju svoje fizičke, socijalne i kognitivne sposobnosti.

Programi su raznovrsni, prilagođeni uzrastu i osmišljeni na način da djeca kroz igru i zabavu, uz stručne trenere, savladavaju različite sportske poligone, razvijajući motoriku, mentalne sposobnosti i društvene vještine.

Dijete se na ovakav način uvodi u jedan organizovani sistem a ujedno mu se dozvoljava da bude spontano, originalno, podržava se njihova imaginacija i fantazija u cilju što skladnijeg rasta i razvoja svih dimenzija antropološkog statusa.

programi

Posjetite nas a mi ćemo vam pomoći da odaberete odgovarajući program za vas i vaše dijete i da postanete dio Smart gym centra. Nudimo vam sljedeće programe:
Sportska školica za djecu uzrasta 3 do 12 godina

Sportska školica Smart gym je svakako najpopularniji program namijenjen djeci uzrasta 3 do 12 godina. Sam koncept Smart gyma je da na jednom mjestu, uz pomoć stručnog i iskusnog osoblja, djeca savladaju osnove različitih sportova i pravilno razvijaju svoje fizičke, socijalne i kognitivne sposobnosti. Programi su raznovrsni, prilagođeni uzrastu i osmišljeni na način da djeca kroz igru i zabavu, uz stručne trenere, savladavaju različite sportske poligone, razvijajući motoriku, mentalne sposobnosti i društvene vještine.

Opširnije…

Proslave rođendana

Obradujte svog mališana nezaboravnom rođendanskom proslavom, u savremeno opremljenom prostoru, koji se sastoji iz dječje igraonice i posebno opremljenih sala, koje se po potrebi koriste za različite vrste rođendana. Vrste rođendana koje organizujemo su:

 • Zabavni rođendani – plesne i takmičarske aktivnosti uz muziku
 • Sportski- sportske takmičarske aktivnosti
 • Kombinovani- kombinacija sportskog i zabavnog rođendana
 • Rent a Smart Party (za sve drugare avantrurističkog duha u kojima osim Smart Gym animatora, učestvuju i animatori Rent a Party, u trajanju od pola sata). Dolazak maskote se naplaćuje posebno. 
 • Buble tea party, posebna vrsta zabave uz posebno osvježenje, Buble tea. 
 • Teen party – za naše starije drugare, koji će se uz “ozbiljnu” žurku ludo zabaviti.  

Vaše je samo da odaberete termin i vrstu rođendana, a mi ćemo se potruditi da odgovorimo na sve vaše želje i zahtjeve.

Paket rođendana uključuje:

– zakup prostora i animaciju u trajanju od 2 sata

– grickalice za djecu

– poklon za slavljenika/slavljenicu

– CD sa rođendanskim fotografijama

– pozivnice za rođendan

Program za trudnice „budi mama fit“

Program za trudnice ‘Budi Mama fit’ obuhvata kombinaciju vježbi prenatalnog pilatesa i joge kao i psihofizičku pripremu za porodjaj. Pažljivo odabrane i modifikovane vježbe iz pilatesa i joge namjenjene su trudnicama tokom cijele trudnoće.

Opširnije…

Produženi boravak

Produženi boravak podrazumijeva:

– Rad sa stručnim osobljem sa ciljem što potpunijeg razvoja ličnosti,

– Što kvalitetnije i potpunije savladavanja školskog gradiva, gdje će uz pomoć stručnog osoblja dijete naučiti da samostalno pristupi školskim obavezama,

– Pomoć prilikom izrade domaćih zadatak- akcenat na koncept učenja kroz zabavu,

Opširnije…

Školica plivanja za djecu uzrasta 3 do 13 godina

Plivanje se odvija u procesu dozirane, planske i organizovane dječje samostalnosti, kreativnosti i individualnosti. Vodeni ambijent stvara dobre uslove za razvijanje društveno poželjnih osobina, gdje se prije svega misli na radnu disciplinu, kreativnost, ljubav prema učenju, smjelost, upornost, hrabrost, zadovoljstvo, vedro raspoloženje.

Opširnije…

Kreativno edukativne radionice

Kreativno edukativne radionice sastoje se od aktivnosti vezanih za različite teme, razgovora u vidu diskusija, povezivanja novih i postojećih znanja kroz asocijacije i različite logičke ali i fizičke igrice kojima se pospješuje intelektualni razvoj.

Opširnije…

Radno okupaciona terapija

Program „radno-okupaciona terapija“ je za drugare sa nekim razvojnim smetnjama. Treninzi su zamišljeni na način da budu podrška sveukupnom razvoju djeteta, te u tom smislu za vrijeme treninga radimo na samoj motorici i koordinaciji pokreta kao i na sveukupnoj percepciji tijela. Naš cilj je da tu beskonačnu energiju i impulsivnost kanališemo i usmjerimo na ponašanja koja su društveno prihvatljiva.

Opširnije…

izleti

Izleti sa Smart Gym-om, otvaraju nam mogućnosti obilaska i otkrivanja naljepših mjesta na teritoriji Crne Gore tokom ljetnjih i zimskih uslova (Ivanova korita, Biogradska Gora, Vučje, Bjelasica, Lipska pećina).

Opširnije…

sportski kampovi

Cilj kampa je da djeca provedu nekoliko nezaboravnih dana u prirodi, sa svojim drugarima, trenerima i ostalim stručnim osobljem, kroz zabavu i druženju, ovladaju novim vještinama i socilanim navikama. Ovakav vid kampa omogućava usađivanje i praktikovanje zdravih stilova života, kao i pospješivanje pozitivnog psiho-fizičkog rasta i razvoja djece.

Pogodnosti kampa:

 • Tjelesne aktivnosti prilagođene djeci;
 • Boravak u prirodi na planinskom vazduhu:
 • Ishrana prilagođena svakom djetetu;
 • Druženje i razvijanje timskog duha;
 • Socijalizacije u sigurnom okruženju;
 • Razvijanje samostalnosti;
 • Avantura.
Korektivna gimnastika

Korektivna gimnastika u našem centru omogućuju individualne i poluindividualne treninge sa specijalistom primijenjene fizikalne terapije, kao i grupne koja broje od šestoro do osmoro djece, koji se najčešće primjenjuje kod djece i omladine, u cilju prevencije i otklanjanja lošeg držanja tijela.

Opširnije…

juice bar

U okviru centra postoji juice bar, gdje možete da napravite predah i osvježite se dok čekate Vašeg mališana.